Cele mai bune mic dejunuri

Micul dejun este o masa si un obicei alimentar extrem de sanatos mai ales atunci cand iti doresti sa-ti controlezi greutatea. Cercetarile au aratat ca cei care mananca in mod regulat dimineata tind sa fie genul de oameni care pot respecta o dieta si care reusesc cu mult mai mult succes sa scada in greutate, sau sa-si tina greutatea mai bine sub control. Si mai mult decat atat, oamenii care mananca in mod regulat micul dejun au un aport mai mare de fibre, calciu, vitamina A si C, riboflavina, zinc si fier si mai putine grasimi si colesterol. Si asta poate ca de cele mai multe ori aleg in meniu pentru micul dejun cerealele, care sunt imbogatite cu vitamine si minerale, cu fructe care sunt in mod natural bogate in nutrienti. Nu inseamna neaparat ca trebuie sa mancam numai cereale pentru a ramane slabi sau pentru a scadea in greutate.

In schimb, acestea ar trebui combinate cu alte alimente, de la fructe pana la seminte si lactate. Dar pot fi gasite pe piata si cereale mic dejun deja combinate, sub forma de musli, cum ar fi musli vis de dimineata mar copt sau Musli cu seminte.

Cerealele pentru micul dejun se pot combina foarte bine cu iaurt. Si in plus, fata de de beneficiile pe care le au asupra sanatatii si controlului greutatii, gustul obtinut este unul foarte bun, iar micul dejun cu cereale si iaurt devine unul extrem de gustos.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s