Cum sa slabesti si sa ramai sanatos in acelasi timp

Cand incerci sa slabesti si sa te menti sanatos, este foarte important sa ai la indemana gustari sanatoase, efective si convenabile pentru a potoli poftele de dulce sau pentru a pacali starile de foame, dar in acelasi timp sa aiba si calitati nutritionale foarte bune. Tocmai cu astfel de gustari se ocupa si Rommac, punand la dispozitia tututor celor preocupati de felul in care arata, si de sanatate, batoane dietetice si batoane de slabit, din cereale sanatoase si foarte hranitoare care sunt o varianta perfecta pentru gustarea de dimineata cand nu este timp pentru micul dejun, sau ca si gustare pe timpul zilei intre mese, datorita aportului nutritional foarte mare.

Acestea ajuta si in curele de slabire, prin suportul pe care il ofera metabolismului corpului si sistemului gastrointestinal comportandu-se precum un probiotic, anti-inflamator si detoxifiant. Ajuta sistemul digestiv, si sustine nivelul colesterolului si ajuta la mentinerea nivelului optim de zahar in sange, care ar ingreuna digestia si da senzatia aceea de plin.

Fibrele sunt o componenta necesara in pierderea greutatii intr-un stil sanatos, dar si esentiale intr-o dieta sanatoasa zilnica. Cu toate acestea este greu sa te asiguri ca iti iei aportul necesar de fibre in cantitatile potrivite. Pentru adulti este recomandata o cantitate de 25 de grame de fibre zilnic la femei si 38 de grame pe zi in cazul barbatilor.

Exista doua tipuri de fibre, ambele la fel de importante si de necesare starii de bine: fibre solubile si insolubile. Cele solubile sunt precum un burete. Absorb apa si incetinesc rata de digestie. Iar cele insolubile sunt precum o matura, pentru ca fac curat in intestine si previn constipatia. Acestea doua contribuie la starea de bine a sanatatii.

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s